Walking Dinner voor OHO-leden tijdens Culinair Heiloo

Dit jaar wordt er geen BBQ door OHO georganiseerd… Onze ondernemersvereniging blijft voor alle leden zoeken naar een vernieuwende manier voor de bijeenkomsten. Voor 2017 hebben wij dat gevonden tijdens Culinair Heiloo.
Ondernemersterras
Op vrijdag 9 juni zijn alle ondernemers van OHO welkom op het speciale Ondernemersterras van Culinair Heiloo. Het culinaire evenement wordt dit jaar op Landgoed Willibrordus (Kennemerstraatweg 464) georganiseerd en op 9 juni is er op het midden van het terrein onder de overkapping, het Ondernemersterras genaamd, een Walking Dinner.
Het Walking Dinner voor OHO gaat langs vier restaurants met smakelijk gerechten.
Er is live muziek van Holy Cow tijdens Culinair Heiloo. Kom luisteren naar de semi akoestisch muziek en wellicht wilt u daarna dansen op de swingende klanken van de salsaband op het podium.
Programma voor OHO tijdens Culinair Heiloo:
17.30 uur – inloop
18.00 uur – welkomstwoord door voorzitter Henk Morsch. De welkomstdrankjes tijdens de inloop worden aangeboden door de Sligro.
Aansluitend is er een Walking Dinner op het Ondernemersterras, te vinden onder de overkapping op het midden van het terrein.
Aanmelden
Aanmelden voor deze bijeenkomst gaat via de app. Alle leden zijn met partner welkom tijdens Culinair Heiloo.
Door u aan te melden voor dit evenement van OHO, via de app, ontvangt u een envelop met consumptiebonnen plus een beschrijving van het Walking Dinner en de gerechten. Over het dessert kunnen wij alvast verklappen dat er een bijzonder kaasplankje van Kaashuis Tromp/Wijndijck wordt geserveerd, waarbij Jan met plezier een advies over de bijpassende wijn geeft.
Tevens heeft u gratis toegang tot het toilet. Hiervoor ontvangt u van ons een polsbandje in de envelop.
Culinair Heiloo
Het culinaire festijn is open voor publiek en dit maakt het tevens mogelijk om geïnteresseerde niet-leden te introduceren.
Als OHO-lid heeft u gratis toegang, samen met uw partner.
Wilt u naar ons evenement op Culinair Heiloo een introducé meenemen? Andere bedrijven en verenigingen zijn meer dan welkom, maar wij ontvangen graag een aanmelding via secretaris@ondernemendheiloo.nl.

Lees ook

Praat mee!