Eerste sponsorcontracten voor de Ondernemingsverkiezing getekend

Eerste sponsorcontracten voor de Ondernemingsverkiezing getekend

Op woensdag 5 oktober zijn de eerste sponsorcontracten voor de Ondernemingsprijs 2016 getekend in de Rabobank Refterzaal in het Willibrordus Business Center. Erik Minneman van Rabobank Noord-Kennemerland zette zijn handtekening weer onder het contract voor de Rabobank In de Kijkerprijs. Ook sponsoren APK service Heiloo, Bridgewijnen, CiRoPack, Dawesta, Melange7, Smit & Partners, TG Lining en Van Hollant tekenden voor de Ondernemingsverkiezing. OHO is nog op zoek naar meer sponsoren!
Wilt u ook sponsor van de Ondernemingsverkiezing worden, dan zijn hiervoor interessante pakketten. Klik hier verder voor deze sponsorpakketten.

Netwerken

Tijdens de ondertekening van het sponsorcontract afgelopen week vertelde Erik Minnema waarom de Rabobank sponsort: “Ondernemerschap in de gemeente is belangrijk is. Ondernemers zorgen voor werkgelegenheid binnen Heiloo en ondernemers zijn doorgaans mensen die hun nek uit durven te steken voor een product of dienst. Vandaar dat wij met plezier de Rabobank In de Kijkerprijs uitreiken aan een vernieuwende onderneming met lef. Ondernemers zijn vaak drukbezette ‘bezige bijen’ en de Rabobank vindt het belangrijk dat ondernemingen de waardering krijgen die zij verdienen. Daarnaast is zo’n event als de Ondernemingsverkiezing een mooie gelegenheid om te netwerken. Wat mij bij OHO opvalt, is de hechte club ondernemers die het als een vanzelfsprekendheid zien om elkaar iets te gunnen als ondernemer. Ondernemen doe je namelijk niet alleen, ondernemen doe je samen.”

Rabo Refterzaal

Naast de Rabo Refterzaal in het WBC is een flexplek waar twee dagdelen per week (dinsdag en donderdag) een Rabobank-medewerker aanwezig is om vragen van ondernemers te beantwoorden. Alle ondernemers kunnen vrijblijvend binnenlopen en met alle vragen terecht.

Tekst: Marije Smit – Foto: Iwan Bronkhorst

Lees ook

Praat mee!