Drukke, zomerse borrel

Vrijdag 19 augustus werd de netwerkborrel op het terras bij Melange7 gehouden. We hadden natuurlijk gehoopt op een zonnetje, maar juist die middag viel er een spatje regen. Dat bleek geen punt voor Yassine en zijn team, want er staan grote (zonne)parasols op het terras met buitenkeuken. We stonden dus redelijk droog en het werd een buitengewoon drukke en gezellige zomerse netwerkborrel.
Veel lekkere hapjes
Veel ondernemers waren er meteen om 17.30 uur om met elkaar bij te praten, onder het genot van een drankje en – zo bleek – van diverse, lekker hapjes. Melange7 trakteerde OHO op o.a. bordjes met risotto, hamburger, saté ayam en verschillende borrelhapjes. Juist al dit lekkers was voor voorzitter Henk Morsch aanleiding om het eens over sporten en zijn ‘silhouette’ te hebben. De voorzitter haalde in zijn speech de zilveren Olympische medaille van baanwielrenner en Heilooër Jan Jansen nog aan.
Het was een zeer drukke en bovenal gezellige netwerkborrel! U kunt de foto’s bekijken door hier verder te klikken.
Wij hopen alle leden weer te zien tijdens de jaarlijkse barbecue, op zaterdag 3 september bij Jack Zoon Tuincreaties.

[album id=44 template=extend]

Lees ook

Praat mee!