Publicatie in RAM

Voor iedere uitgave van RAM (Regio Alkmaar Magazine) levert de Commissie Communicatie (teksten via Marije Smit en fotografie via Iwan Bronkhorst) voor Ondernemend Heiloo een reportage. Dit keer is het belang van een ondernemersvereniging toegelicht.
ram cover
Ontmoetingsplek
Waarom zou je je als ondernemer aansluiten bij een ondernemersvereniging? Dat is de vraag van menige onderneming. Het antwoord is divers. Lid zijn van een ondernemersvereniging biedt een ontmoetingsplek met andere ondernemers in de gemeente, gericht op netwerken, maar het is ook een platform voor gemeenschappelijke belangenbehartiging met en naar de gemeente. Ondernemersvereniging Ondernemend Heiloo doet dit al jaren zeer succesvol en telt ruim tweehonderd leden. OHO is altijd bezig om nieuwe ideeën voor de toekomst te introduceren en uit te werken.
De gehele tekst is te lezen in het magazine en staat ook online.

Lees ook

Praat mee!