Bedrijfsbezoek bij LOOkX

 

Alle leden zijn uitgenodigd bij de winnaar van de Ondernemingsprijs 2015: LOOkX. Dit bedrijfsbezoek is op vrijdag 20 mei van 16:30 uur tot 17:30 uur bij LOOkX (Stationsweg 51). Voor dit interessant bedrijfsbezoek kunnen zich 50 personen aanmelden via de app. Mochten er meer aanmeldingen zijn dan wordt er nog een groep gemaakt voor het bedrijfsbezoek, van 15:30 – 16:30 uur.
Eigenares Cindy van de Peet neemt de ondernemersvereniging dan mee langs haar succesverhaal van het Nederlandse cosmeticabedrijf.
Enkele hoogtepunten:
Cindy van der Peet start in 1995 in de schoonheidsbranche. Samen met partner Bas van Duivenbooden richt ze in 1999 Ciba Cosmetics op. Omdat zij binnen het make-upaanbod niets vinden wat aan hun eisen voldoet, richten ze het merk LOOkX op, met als eerste pijler een moderne make-upcollectie. LOOkX Group groeit en diverse verzorgings- en make-up lijnen volgen.
In 2007 volgt een uitbreiding van het merk LOOkX met LOOkX accessoires, die niet alleen online worden verkocht maar er opent ook een eerste brandstore in Alkmaar. Internationale succes volgen en het merk groeit, ook in de salons. En dit alles vanuit Heiloo!
LOOkX wint in 2015 de Ondernemingsprijs van Ondernemend Heiloo.
Tijdens het bedrijfsbezoek wordt er natuurlijk ook stilgestaan bij een ander succes in 2015: Als eerste merk komt LOOkX Skincare op de markt met de doorbraak op het gebied van anti-ageing; LOOkX lanceert de revolutionaire lijn Retinol2ndG, een innovatieve ingekapselde retinol gecombineerd met plantstamcellen.

Lees ook

Praat mee!