Stemt u mee?

De Ondernemersverkiezing van Ondernemend Heiloo is in volle gang. Foto: Iwan Bronkhorst

HEILOO – De Ondernemersverkiezing van Ondernemend Heiloo is in volle gang. Er is al volop gestemd op onderscheidende ondernemingen in Heiloo, maar heeft u al gestemd? De gemeente telt veel prachtige bedrijven die de prijs graag zouden winnen. De winnaars van de ‘Ondernemingsprijs’, de ‘Rabobank In de Kijkerprijs’ en de ‘Publieksprijs’ van afgelopen jaar bevestigen dat nogmaals.

“De stemmers hebben Bromshop Heiloo in 2014 gekozen als winnaar van de ‘Publieksprijs’ en dat geeft een voldaan gevoel. Ik ben er trots op dat de onderneming in ongeveer vier jaar zo gegroeid is. Van een kleine werkplaats op het industrieterrein De Oude Werf tot een geweldige winkel met werkplaats op de Stationsweg 79a”, vertelt eigenaar Bob Erkamp. Inderdaad, dit is het voormalige pand van fietsenwinkel Boersen in het stationscentrum van Heiloo. Het blijft hier dus draaien om tweewielers. Op 4 augustus opende de brommerspecialist in Heiloo de deuren en bevestigt Erkamp dat de ‘Publieksprijs’ voor een stuk meer bekendheid heeft gezorgd.

Voor onderscheidende ondernemingen

Voor het vierde jaar op rij worden de ‘Ondernemingsprijs’, de ‘Rabobank In de Kijkerprijs’ en de ‘Publieksprijs’ uitgereikt. De ondernemersvereniging Ondernemend Heiloo geeft iedereen de kans om een onderscheidende onderneming gevestigd in Heiloo te nomineren. Dit kunt u doen op de website www.ondernemendheiloo.nl/stemcomputer. Inmiddels is er online ook een tussenstand te vinden met een top 10 van de meest genoemde bedrijven. Half oktober worden alle stemmen mét motivatie overgedragen aan de jury. De jury legt voor de ‘Ondernemingsprijs’ en de ‘Rabobank In de Kijkerprijs’ de motivaties tegen de geselecteerde jurycriteria. De ‘Publieksprijs’ gaat naar de onderneming met de meeste stemmen.

Gewonnen!

Vorig jaar was de winnaar van de ‘Ondernemingsprijs’ Picturae. Mark Lindeman, CEO van Picturae: “We zijn blij dat de jury o.a. heeft gezien dat wij een aantal zeer mooie internationale opdrachten hebben. Ons bedrijf is nu eenmaal niet heel zichtbaar in de Heiloose gemeenschap, omdat wij geen zaken met lokale ondernemers en/of consumenten doen.” De winnaar van de ‘Rabobank In de Kijkerprijs’ was GGZ NHN Willibrordus Business Centrum. Nico Adrichem, Adviseur Raad van Bestuur GGZ-NHN: “De toegekende prijs is een stimulans met de herbestemming volop door te gaan.”

Bron: http://paper.uitkijkpost.nl/open/2ea55c17#p14

Lees ook

Praat mee!