Ondernemend Heiloo op bezoek bij Bromshop Heiloo

Vrijdag 18 september nam een grote groep leden een kijkje in het nieuwe pand van Bromshop Heiloo. Eigenaar Bob Erkamp had ter ere van de opening begin augustus, nu een bedrijfsbezoek bij de brommerspecialist in Heiloo georganiseerd. Afgelopen december 2014 won zijn onderneming de ‘Publieksprijs’. Na een interessante bedrijfsfilm over het ontstaan en de snelle groei van Bromshop Heiloo nam Bob dan ook een prachtige reclamezuil met hierop ‘winnaar Publieksprijs’ in ontvangst.

Toekomstplannen

De bescheiden Erkamp liet in de bedrijfsfilm zien hoe hij van ‘sleutelmedewerker’ bij een scooterwinkel in Alkmaar groeide naar een zelfstandig bedrijfje met werkplaats en nu is uitgegroeid naar een complete winkel met medewerkers. Bij Bromshop Heiloo kan iedereen terecht voor reparaties, onderhoud, schade, tuning, onderdelen, spuitwerk en de verkoop van nieuwe en gebruikte brommers en scooters. In het filmpje komen ook toekomstplannen naar voren om de werkplaats, waar natuurlijk regelmatig meer lawaai wordt gemaakt dan in een gemiddelde winkel, naar het industrieterrein te verhuizen. Na navraag bij Bob blijkt dit een plan voor in de ‘verre’ toekomst.

Aan de borrel

Na het bedrijfsbezoek, waar al een borrel met hapje voorbij kwam, was iedereen welkom in Café De Wit voor een netwerkbijeenkomst. Hier sprak Stichting de Waaier over maatschappelijk betrokken ondernemen. De Waaier brengt bedrijven en maatschappelijke organisaties in de HAL- regio bij elkaar, met als doel contacten en matches tot stand te brengen.

Het matchevenement van De Waaier in 2015 is De MatchMarkt. Deze organiseert De Waaier op 29 oktober in De Cultuurkoepel in Heiloo.

Ondernemend Heiloo op bezoek bij Bromshop HeilooOndernemend Heiloo op bezoek bij Bromshop HeilooOndernemend Heiloo op bezoek bij Bromshop Heiloo

Lees ook

Praat mee!