KVO gaat voor hercertificering

KVO Staat voor Keurmerk Veilig Ondernemen. Hiervoor wordt de veiligheid getoets van verkeer, inbraak gevoeligheid en natuurlijk het veiligheids gevoel van ondernemers en hun personeel.

De basisgedachte van de vereniging, het behartigen van de belangen, is en blijft enorm belangrijk. De voorzitter: ‘in 2015 gaan we wederom voor de 4e maal voor hercertificering van het Keurmerk Veilig Ondernemen voor de bedrijventerreinen de Boekelermeer, Oosterzij en De Oude Werf. Een keurmerk dat we niet zomaar krijgen. Kwaliteit is belangrijk. Net als het oppakken van de aangegeven verbeterpunten. Parkmanagement in samenwerking met de gemeente is daar één van. Daar zullen we de komende jaren aan werken. En natuurlijk staat de afslag bij de A9 ook nog steeds op onze lijst.’

Lees ook

Praat mee!