Ondernemerskansen in de seniorenhuisvesting

De zorg in Nederland is volop in beweging en biedt veel kansen voor ondernemers. Mede door politieke keuzes in Den Haag zijn er grote veranderingen op de zorgbestendige woningmarkt op komst. Deze ontwikkelingen zijn interessant voor ondernemers, zorginstellingen en corporaties.

Kansen

Steeds meer mensen moeten en willen langer thuis wonen. Dit betekent dat veel woningen hierop moeten worden aangepast. Denk aan het gelijkvloers maken van een woning, aanpassingen in de badkamer zoals een verhoogd toilet, of juist een verlaagde wasbak voor mensen in een rolstoel en een onderhoudsvrije tuin. Ouderen vinden het prettig als ze hiervoor niet steeds verschillende mensen over de vloer krijgen. De Kamer van Koophandel ziet daarom goede kansen voor samenwerking tussen ondernemers in de zorg, bouw- en installatietechniek.

Meer info:

http://www.kvk.nl/bijeenkomsten/ondernemerskansen-in-de-seniorenhuisvesting/

Mochten er ondernemers in Heiloo zijn die hier voor de OHO mogelijkheden zien laat het dan even aan uw bestuur weten!”

Lees ook

Praat mee!