Neem plaats aan de stamtafel

De Karavaan komt naar Heiloo. Naast de voorstellingen in de cultuurkoepel en de Strandwal zijn er andere festival activiteiten zoals bijzondere tentoonstellingen, filsm, muziek, rondleidingen, is er een marktplaats en een stamtafel. Over dit laatste meer in dit bericht.

De stamtafel is de tafel waaraan je verhalen kunt vertellen die over vroeger ( bijvoorbeeld geschiedenis Heiloo), het hier en nu of over de toekomst gaan. Je kunt met een voorwerp, een foto of iets anders aan tafel plaatsnemen. Het voorwerp kan aanleiding zijn dat je bezoeker(s) met je in gesprek gaan. Je kunt aan de stamtafel dus ook aandacht vragen voor actuele zaken. Vrijwilligers leiden bezoekers naar de stamtafel die dan met je in gesprek kunnen gaan. De stamtafel staat zondag 1 juni van 14.00 uur tot 20.00 uur, 4 tot en met 7 juni van 18.00 uur tot 22.00 uur en 8 en 9 juni van 14.00 uur tot en met 20.00 uur. Op deze tijden is ook de marktplaats open. Daar kun je jouw bedrijf/producten promoten. In de marktplaatstent heeft iedereen een vierkante meter tot zijn beschikking. Vragen kun je mailen naar t.kloosterman@ggz-nhn.nl en n.adrichem@ggz-nhn.nl.

Lees ook

Praat mee!