Iwan Bronkhorst fotografeert voor Ondernemend Heiloo

Fotograaf, webdesigner en SEO-specialist Iwan Bronkhorst bezocht vrijdag 16 mei het golftoernooi, bracht zijn camera mee en deed spontaan zijn eerste ‘klus’ voor Ondernemend Heiloo. Eerste ‘klus’ inderdaad. Want sinds die vrijdag heeft Iwan besloten vaker belangeloos zijn skills in te zetten tijdens evenementen van Ondernemend Heiloo.

Iwan is een behoorlijk actief fotograaf. Dat laat niet alleen zijn portfolio zien, ook Heiloo in Beeld is hier een prachtig voorbeeld van. Op deze Facebookpagina post Iwan de meest prachtige foto’s, genomen in het dorp. Hiernaast is Iwan gespecialiseerd in productfotografie voor webwinkels en is er inmiddels internationale aandacht voor zijn fotografie oplossingen.  Binnenkort is er een foto, gemaakt door Iwan, in woonzorgcentrum De Loet op een opmerkelijk formaat (tien meter breed) te bewonderen. De opbrengst van deze foto schenkt Iwan aan Dolfinn. Kortom, een actieve en maatschappelijk betrokken ondernemer.

Meer lezen over Iwan of nieuwsgierig naar zijn werk? Bezoek zijn website. De foto’s van het golfevenement bekijken? Ze staan hier.

 

Lees ook

Praat mee!