WijnDijck’s wijnproeverijen

“Zie hier het übermooie proef- en festijnprogramma van WijnDijck”

****
Proeverij verzorgd door WijnDijck en TROMP op  dinsdagavond 15 april of woensdagavond 16 april. Beide avonden in de WijnWinkel in ’t Loo in Heiloo.  Gratis en vanaf 20.00 uur.  Meldt u zich wel even aan via info@wijndijck.nl

****
De laatste (?) Bloemendagen vieren we in 2014 in Limmen bij Tuincentrum Jack Zoon aan de Kapellaan 140 in Heiloo. Proeverij van mooie wijnen in een lentejasje  op zaterdag 26 april en zondag 27 april van 12.00 tot 17.00 uur.  Geniet bij ons in het zonnetje.

****
Tijdens de Pinksterdagen is er in de beeldentuin van  Ditta Engel Westerweg 182 te Heiloo een versierde proeverij van WijnDijck. Eerste Pinksterdag zondag 8 juni en de Tweede maandag 9 juni
bent u welkom van 14.00 tot 17.00 uur  voor een gratis proefglas of wat.

****

Lees ook

Praat mee!