Vraag en aanbod van arbeid

Active Case Management, outplacementbureau in Heiloo zoekt een baan voor twee werkzoekenden:
Onze elevatorpitch: “Active Case Management helpt met name 45+, 50+ en 55+ weer aan het werk” Hetzij naar een loondienstfunctie, hetzij als ZZP’er. Onze kracht is in eerste instantie de eigen waarde van boventalligen opvijzelen, zodat zij zich zelfstandig op de arbeidsmarkt kunnen manifesteren en vervolgens via onze unieke netwerkmethode zichzelf naar een baan of opdrachten netwerken. Graag nodigen we u uit een bezoekje te brengen aan onze vernieuwde website www.activecasemanagement.nl

Man van 19 jaar, VMBO opleiding, geïnteresseerd in logistiek zoekt werk in bijvoorbeeld een magazijn omgeving.
Dit schrijft hij in zijn CV over zijn competenties:
Ik ben een persoon met een groot doorzettingsvermogen. Ik werk graag in een team en ben zeer leergierig. Omgaan met mensen en accuratesse zijn competenties, die bij mij horen. Een 8 tot 5 mentaliteit is mij vreemd.
Kortom: ik ben een zeer gemotiveerd persoon die alle soorten werkzaam heden wil aanpakken.

Man 62 jaar, kennis en ervaring opgedaan in de DoeHetZelf branche zoekt werk in Heiloo e/o.
Dit schrijft hij in zijn CV over zijn competenties:
Ik ben een persoon met een groot doorzettingsvermogen en weet mijn werk met veel discipline te vervolmaken.. Ik werk graag samen en omgaan met mensen, luisteren, stressbestendigheid en accuratesse zijn competenties, die bij mij horen. Ik kan mij gemakkelijk aanpassen aan de omstandigheden en ben flexibel. Kortom: ik ben een zeer gemotiveerd persoon die alle soorten praktische werkzaamheden wil en kan aanpakken

Informatie kan verstrekt worden door:
Active Case Management / Jan Willem Steinman
Email. j.w.steinman@activecasemanagement.nl
Tel. 06 46 15 57 99

Lees ook

Praat mee!