Smit & Partners geeft gratis belastingadvies aan ondernemers en particulieren

HEILOO – Het oude jaar fiscaal goed afsluiten en het nieuwe belastingjaar goed beginnen? Lees dan de eindejaartipsvan Smit& Partners accountants, fiscalisten en adviseurs.

Elk jaar maken de accountants deze tips, die boordevol belastingadviezen staan voor ondernemers en particulieren. De tips zijn onderverdeeld in zeven categorieën. Er zijn tips in de categorieën inkomstenbelasting, vennootschapsbelasting, loonbelasting, omzetbelasting, erf- en schenkingsrecht, auto en overige.

‘Dit jaar is er veel nieuws te vertellen’, zegt accountant en fiscalist Thijs Smit. ‘Door de willekeurige afschrijving kan een liquiditeitsvoordeel worden behaald. Deze tip geldt zowel voor ondernemers voor de inkomstenbelasting als voor de vennootschapsbelasting. Daarnaast verdwijnt de aangiftebrief omzetbelasting en zijn er ruimere schenkingsregels. Nieuwsgierig? Alle tips staan hier.

Wie vragen heeft over de inhoud of de toepasbaarheid van de tips, belt 072-5331700 of mailt naar info@smitenpartners.nl.

Lees ook

Praat mee!