Het Rabo Samen Sterker Fonds

Tijdens het Ondernemerscongres Castricum, dat op maandag 4 november in Hotel Akersloot plaatsvond, sprak Frits Huffnagel, expert in citymarketing, over hoe je een stad/dorp goed op de kaart kunt zetten. De belangrijkste doelgroepen zijn hierbij de bewoners, de bedrijven en de bezoekers. De bewoners zijn de belangrijkste ambassadeurs. Na een aantal hilarische voorbeelden van hoe het vooral niet moet, was zijn boodschap voor de aanwezige ondernemers en politici dat je vooral met elkaar moet samenwerken om iets te bereiken.  Bij citymarketing dient de gemeente het voortouw te nemen en partijen bij elkaar te brengen, maar men moet niet verwachten dat alleen de gemeente alles financiert. Samenwerken is essentieel.
Rabobank Noord-Kennemerland heeft dit jaar een nieuw fonds in het leven geroepen,  het Rabo Samen Sterker Fonds. Dit is een economisch krachtfonds, bedoeld om de economische ontwikkeling in de gemeenten Bergen NH, Castricum en Heiloo te stimuleren. Bij dit fonds gaat het om samenwerking, zelfredzaamheid en inbreng van meerdere partijen. Vanuit onze coöperatieve belofte:  samen sterker! Kijk voor meer informatie op onze site www.rabobank.nl/nkl onder Uw Rabobank steunt, het Rabo Samen Sterker Fonds.

Lees ook

Praat mee!