WijnDijck is zaterdag 2 november open

We maken er ook verder eigenlijk geen woorden aan vuil….
………………………… ……. ………………………………… ………… ……….. …………………… ……………………
Voor prachtige flessen wijn in een goede prijs/kwaliteitverhouding kunt u zaterdag 2 november terecht bij WijnDijck. Via de website kunt u natuurlijk 24 uur per dag bestellen en als u even een afspraak maakt,  kunt u ook  ’24 uur 7 dagen in de week’  bij ons terecht om de door u gewenste wijnen te komen halen! Bel direct naar 072-5470423 en wij verwelkomen u! De deur van het Wijnmagazijn aan de Wagenmaker 8 te Heiloo is sowieso open op zaterdag 2 november van 13.00 tot 17.00 uur. Wilt u wijn op andere dagen ophalen óf wilt u dat wij uw wijn bij u bezorgen? Belt u dan met 072-5470423. Wij zien uw bestellingen en berichten per mail (info@wijndijck.nl) , telefoontje of brief(je) graag op onze paktafel!

Lees ook

Praat mee!