Vijf jaar Dam tot Damloop voor accountantskantoor Smit & Partners

Het team van accountantskantoor Smit & Partners liep dit jaar voor vijfde keer mee met de Dam tot Damloop. Het team bestond uit maar liefst twintig enthousiaste lopers.  In totaal liepen 55.000 hardlopers de 29ste Dam tot Damloop, één van ’s werelds grootste hardloopfeesten.  Om 12:45 uur werd het startschot gegeven voor team Smit & Partners voor de 10 Engelse Mijl. De route van de Dam tot Damloop loopt vanaf Prins Hendrikkade in het centrum van Amsterdam via de IJtunnel naar hartje Zaandam! Mede gezien de tientallen live muziekoptredens en de aanmoediging door 250.000 toeschouwers, staat de Damloop jaarlijks garant voor een enorme happening. Smit & Partners is trots op het team en kijkt al uit naar de loop van volgend jaar, want de Dam tot Damloop is van het begin tot het eind van de streep een geweldig evenement!

 

 

Lees ook

Praat mee!