Aanmelden voor sprekersbijeenkomst Paul Moers

Top spreker Paul Moers geeft 10 oktober een presentatie voor alle leden van Ondernemend Heiloo. Zijn thema voor deze presentatie is: Dienstbaar zijn is het nieuwe goud! De titel van zijn nieuwste boek dat op 2 september 2013 is uitgekomen en binnen een week op plaats 29 in de top 18.000 van managementboek.nl stond.

Paul Moers heeft rechten en milieukunde gestudeerd aan de Universiteit van Amsterdam. Daarna heeft hij in diverse senior marketing en directiefuncties gewerkt voor o.a. Cargill, Cacao de Zaan, Unilever, Albert Heijn en Gall & Gall. In de jaren 90 heeft hij gewoond en gewerkt in Jakarta als regionaal directeur South East Asia Bakery & Margarine voor Unilever. Verder is hij vele jaren verbonden geweest aan de MBA van de Business School Copenhagen. Hij is schrijver van 6 succesvolle marketingboeken, consultant, en een scherp commentator voor radio en TV. Hij behoort momenteel tot de bekendste en meest besproken marketingdeskundigen van Nederland.

De presentatie wordt gegeven bij Fletcher Hotel Heiloo en wordt afgesloten met een netwerkborrel. Tijd: 20.00 uur tot 22.30 uur.

Bij deze presentatie aanwezig zijn? Aanmelden kan tot 5  oktober aanstaande via secretariaat@ondernemendheiloo.nl.

Lees ook

Praat mee!