WijnDijck is Zaterdag 7 September open

De nazomer is ingegaan en langzamerhand zal de stijl van de wijn die gedronken wordt gaan wijzigen. Van fris wit en rosé naar de iets steviger witte en rode wijnen. Om hier op in te spelen introduceren wij onze zeer fraaie en stijlvolle lijn Italiaanse wijnen van Cantine Salvano uit de Piëmonte , ons Cool Rijk nazomer Beaujolais-pakket en uiteraard een prachtige wijn van de maand uit de Rhone – Cairanne. Daarnaast is er natuurlijk van alle andere wijnen ook voldoende op voorraad om een keuze te maken. Dit alles is te bestellen via onze website www.wijndijck.nl en af te halen op zaterdag 7 September tussen 13.00 en 17.00 uur in ons magazijn aan de Wagenmaker 8 te Heiloo. (achter karwei). Bezorgen op afspraak. Indien u nadere informatie wilt ontvangen meer informatie kunt u ook bellen met 072-5470423.

Lees ook

Praat mee!