Opnieuw samenwerking Reggefiber met Stichting Dolfinn in Heiloo.

Reggefiber doneert voor elk nieuw afgesloten glasvezelabonnement € 10,- aan stichting Dolfinn en stelt een glasvezelverbinding beschikbaar tijdens het evenement.

 

Actie
Reggefiber doneert tot en met 7 september 2013 voor elk nieuw afgesloten glasvezelabonnement € 10,- aan stichting Dolfinn. Voorwaarde is dat men hiervoor een kopie van het contract met actiecode ‘Dolfinn’ inlevert bij de glasvezelwinkel aan de Heerenweg in Heiloo. Ook stelt Reggefiber een glasvezelverbinding beschikbaar om het evenement via een beeld en radio thuis live mee te beleven. De glasvezelwinkel is tijdens het evenement geopend van 10.00 tot 16.00 uur. Inwoners van Heiloo zijn van harte welkom en steunen met hun inschrijving Stichting Dolfinn.

 

Stichting Dolfinn
Stichting Dolfinn heeft als doel om kinderen met een beperking, uit Heiloo en omgeving, financieel bij te staan om dolfijntherapie te kunnen laten volgen.

 

Meer informatie
Voor meer informatie kan men terecht op www.eindelijkglasvezel.nl/heiloo, in de glasvezelwinkel van Reggefiber aan de Heerenweg 42a in Heiloo en op www.dolfinn.nl.

 

Lees ook

Praat mee!