Ondernemers worden uitgenodigd mee te denken over recreatiegebied

Luchtfoto recreatieschap

Luchtfoto recreatieschap Alkmaarder- en Uitgeestermeer

Tijdens een inspirerende rondvaart door het recreatiegebeid Alkmaarder- en Uitgeestermeer van gedachten wisselen over de ontwikkelingsmogelijkheden van dit recreatiegebied? Dat kan 12 april van 9.00 uur tot 13.00 uur. Het recreatieschap Alkmaarder- en Uitgeestermeer nodigt ondernemers die hier belangstelling voor hebben, uit om mee te varen en mee te denken. Ook zijn bekende sprekers op gebied van recreatieve ontwikkelingen uitgenodigd en is gedeputeerde Bond, voorzitter van het recreatieschap aanwezig. Koffie, thee en lunch worden verzorgd.

Belangstelling? Er is plek voor 25 ondernemers. Aanmelden en vragen stellen kan via  info@alkmaarder-enuitgeestermeer.nl.

Recreëer bij het Uitgeestermeer.

Recreëren bij het meer is populair bij ouders met jonge kinderen.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Lees ook

Praat mee!