Le Nouveau Chef

Le Nouveau Chef is opgericht door Robert ten Hoope (rechts op de foto) en sinds 1986 actief in bedrijfskleding en tafellinnen voor de horeca. Vanaf 2012 zijn Madelon ten Hoope (midden op de foto) en haar vriend Paul van Luipen (links op de foto) mede-eigenaar geworden. Volgend jaar nemen zij het familiebedrijf volledig over. Robert zal de komende jaren nog wel actief blijven in het bedrijf. Momenteel is Le Nouveau Chef ‘het merk’ kokskleding in Nederland en leveren het grootste gedeelte aan sterrenrestaurants zoals De Librije en Oud Sluis. Naast Nederland en België zijn we sinds vorig jaar ook succesvol actief op de Duitse markt.

Onze website is sinds 1 januari compleet vernieuwd. Een overzichtelijkere webshop met nieuwe betaalmogelijkheden zoals PayPal en Mister Cash (België). Ook de vrachtkosten zijn verlaagd om het bestellen van kleinere aantallen aantrekkelijker te maken via de webshop. Op onze nieuwe website geven wij bovendien onze bekende en minder bekende relaties een podium en hebben we een ‘Wall of Fame’ waar wij u voorstellen aan enkele van onze ‘helden’ uit de keuken. Wij werken dagelijks aan verbeteringen en nieuwe items om de website nog aantrekkelijker en interactiever te maken, maar de basis voor de komende jaren staat.

p.s. Via Social Media als Facebook, Twitter en onze nieuwsbrief houden wij overigens al sinds afgelopen jaar onze relaties op de hoogte over leuke nieuwtjes, acties en nieuwe producten.

Website: www.lenouveauchef.com
E-mail: info@lenouveauchef.com

Facebook: www.facebook.com/LeNouveauChefnl

Twitter: www.twitter.com/LeNouveauChef

Lees ook

Praat mee!