Wijndijck heeft nieuwe wijnen in het assortiment

De feestmaand is aangebroken. Nog meer reden om een lekkere wijn in huis te halen. Bij Wijndijck is een aantal nieuwe wijnen gearriveerd van bestaande en nieuwe wijnboeren. Het magazijn bij Wijndijck is dus weer bombol. Alle reden om de website www.wijndijck.nl te bezoek en uw bestellingen te plaatsen. Let ook op onze speciale pakketaanbiedingen voor de maand december. Wijndijck heeft ook pakketten met koud gerookte zalm. Koud roken is een wijze van conserveren en niet van garen van de vis.

Wie een attentie voor relaties zoekt, kan altijd contact opnemen met Wijndijck om gezamelijk een mooie fles uit te zoeken in geschenkpapier wordt verpakt. Wijndijck ziet uw bestellingen graag tegemoet per mail naar info@wijndijck.nl, via de website of per telefoon 072-5470423. Tevens is Wijndijck de gehele maand december op zaterdag geopend van 13.00 tot 17.00 uur. Ook op maandag 24 en 31 december zijn de deuren van Wijndijck van 13.00 tot 16.00 uur geopend om uw laatste kerstwijn of sprankelende bubbels af te halen.

Lees ook

Praat mee!