Dorcas winkel Heiloo

Beste collega ondernemers van Heiloo,Dorcas winkel Heiloo

Onlangs is ook de Dorcas winkel aan de Kennemerstraatweg 93/95 lid geworden van “Ondernemend Heiloo”.

Er zijn 60 vrijwilligers die zich inspannen om 3 dagen per week de winkel draaiende te houden. Dit gaat voorspoedig, want het is tijdens de openingstijden lekker druk in de winkel. Zoals u wellicht al bekend is verkopen wij de ingebrachte goederen om met het ontvangen geld de allerarmsten van deze wereld te helpen. Dit doet Dorcas vooral in Oost Europa en Afrika.

Om onze winkel aantrekkelijk te maken zijn wij op zoek naar zaken die niet door particulieren worden aangeboden maar door het bedrijfsleven. Te denken valt o.a. aan een inventaris van een bedrijf dat gaat verhuizen, een nieuwe huisstijl introduceert of een fusie met een ander bedrijf aangaat. De ervaring leert dat deze inventaris vaak nog zeer bruikbaar is, maar het is niet in de gangbare of nieuwe “clubkleuren ” of is “uit de tijd” geworden.

Om te voorkomen dat deze inventaris of goederen bij het grofvuil of bij GP Groot terechtkomen, die wij het overigens van harte gunnen, zien wij graag dat er nog een bestemming aan wordt gegeven. Dit is goed voor het milieu en goed voor de goede doelen van de Dorcas organisatie. Bovendien behoeft u niet het gevoel krijgen dat het eigenlijk nog zonde is om het weg te gooien en tevens is de vraag beantwoord “wat moet ik er anders mee” of “het staat al jaren in de weg”.

Kent u dit gevoel, neem dan contact op met de secretaris van de Dorcas winkel Heiloo of kom langs aan de Kennemerstraatweg 93/95 in Heiloo. Wij zijn geopend op dinsdag, donderdag en zaterdag van 10.00 tot 15.00 uur.

Met vriendelijke groet,

Rob Bastiaanse,
Secretaris Dorcas winkel Heiloo
Maas Geesteranusweg 22
1851 BP Heiloo
Telefoon: 072 533 86 89
Mobiel: 06 53 29 88 13
Email: bastiaanse42@zonnet.nl

Lees ook

Praat mee!