Oproep aan kabinet van burgemeesters VRNHN

Oproep aan Kabinet

Door op de titel hierboven te klikken kom je bij de oproep aan het kabinet van de burgemeesters in Noord-Holland Noord.

Burgemeester Mascha ten Bruggencate heeft deze brief ook ondertekend. “Ook in Heiloo spreek ik ondernemers die heel graag weer open willen en er alles aan willen doen om te zorgen dat dat veilig kan. Het water staat hen echt aan de lippen.”

“Juist deze kleine ondernemers die het nu echt moeilijk hebben, zijn van belang voor de levendigheid en samenhang in ons dorp! Al mag de horeca maar weer gedeeltelijk open, dan kunnen ze in ieder geval weer gasten ontvangen, en al mogen winkels maar een aantal klanten ontvangen, dat geeft toch weer een beetje omzet en hoop op betere tijden!”

Het college van Heiloo denkt dat door een gezamenlijke brief de boodschap aan het kabinet veel steviger overkomt en heeft daarom geen eigen oproep gedaan. “Samen sta je altijd sterker!” Aldus burgemeester Ten Bruggencate.

Lees ook