Nieuw OHO-lid: Adriette Tervoort-Beemster

Dit najaar heeft Adriette zich aangemeld als lid van Ondernemend Heiloo. Welkom!
We leggen haar twee vragen voor zodat Adriette Tervoort-Beemster zich kan voorstellen.

Adriette Tervoort-Beemster – Melior Onderwijs – www.melioronderwijs.nl

– Wat voor bedrijf heb je?

“Melior Onderwijs is dé onderwijs- en begeleidingsdienst gespecialiseerd in taal. Onze opdrachtgevers zijn samenwerkingsverbanden, scholen (PO,VO,VSO,SO,SBO) en ouders die wat extra’s voor hun kind willen. Ons werkgebied is heel Noord Holland. SAmen met 35 ambulant begeleiders verzorgen wij begeleidingen, scholingen, co teaching en interim opdrachten.
Wij worden ingeschakeld vanuit het onderwijs of voor begeleiding in de privé-situatie. Melior Onderwijs is actief in alle vormen van onderwijs in Noord-Holland, de regio tussen Haarlem en Den Helder.
Ieder kind is uniek. Daarom leveren wij maatwerk: de leerling staat centraal. Wij hechten aan goede communicatie met leerkracht, school en ouders, waardoor wij de leerling optimaal kunnen begeleiden en deze ook optimaal profiteert van de begeleiding.”

– Waarom ben je lid geworden van OHO en wat verwacht je binnen de ondernemersvereniging te vinden/bereiken?

“Ik ben lid geworden van deze ondernemersvereniging omdat naast werkzaam te zijn in het onderwijslandschap het goed is om onder ondernemers te zijn en elkaar te helpen, mee te denken bij vraagstukken en hopelijk veel inspiratie!”

Lees ook