Het ondernemersverhaal van Servan Jonkhart (van dBme.nl) luidt als volgt:

Nu de traditionele evenementen met licht- en geluid even tijdelijk op een lager pitje staan, heeft dBme haar activiteiten uitgebreid. Een nieuwe tak: het aanbieden van live stream services en verhuur van apparatuur. De service kan in heel Nederland verzorgd worden, maar ook lokale evenementen in en om Heiloo hebben zeker de aandacht. Het is de inschatting dat ook op langere termijn het streamen een essentieel onderdeel blijft van communicatie en evenementen.

Naast de inzet van het live streamen voor muziek en theater kan men ook denken aan scholen en levensgebeurtenissen zoals huwelijken en begrafenissen. En ook bij de zakelijke klanten was de fullservice opzet in combinatie met losse verhuur van apparatuur vanaf de start al direct in trek.

Hybride evenementen

Doordat de activiteit naadloos in het verlengde van de reeds bestaande licht- en geluidsverhuur ligt, kunnen ook zogenaamde hybride evenementen uitstekend worden gerealiseerd. Naast multicamera beeldregistratie en regie kunnen ook presentaties, instarts, graphics, (draadloze) microfoons en live versterking e.d. direct professioneel worden geïntegreerd. Dus iedereen die nét wat meer (of iets beters) wil doen dan een enkele webcam met vaak matig geluid, is bij dBme aan het juiste adres. We sluiten de livestream aan op een platform of integreren het bijvoorbeeld in uw eigen Zoom of Teams opzet. Veel is mogelijk.

Partijen die niet vanuit de eigen omgeving kunnen of willen streamen, maar een professionele studio zoeken worden ook op hun wenken bediend. Vanuit de up-studio in Heiloo (op de Boekelermeer zuid) kunnen alle soorten streams verzorgd worden die via de lokale glasvezelverbinding naar de buitenwereld gestuurd worden.

dBme heeft het nieuwe initiatief passend ‘GOLIVE’ gedoopt. We hopen uiteraard op een warme belangstelling vanuit heel ondernemend Heiloo en ver daar buiten.

Meer informatie is te lezen op dBme.nl en golivemedia.nl

Lees ook