Christmas Box is samenwerking van diverse ondernemers

Café de Wit heeft weer een fantastische Box samengesteld! Of beter gezegd, twee verschillende kerstpakketten. Een Christmas Box (€ 32,50 per stuk) voor Ladies of voor Gents. Een mooi kerstcadeau voor medewerkers of relatiegeschenk voor de feestdagen.

Ondernemers uit Heiloo

Bram Bruin: “We hebben een bijzonder pakket samengesteld in samenwerking met lokale ondernemers uit Heiloo voor zowel dames als voor heren. De boxen kunnen bezorgd worden in Heiloo, Alkmaar, Egmond, Limmen, Castricum en Akersloot op vrijdag 18 december tussen 12:00 en 15:00. Wil je bezorging stuur dan even een mailtje naar info@cafedewit.nl. Je kunt de boxen ook ophalen op vrijdag 18 december tussen 12:00 – 17:00 bij Café de Wit.” Bestellen kan via www.cafedewit.nl.

In beide pakketten zit:

* Huisgemaakte limoncello van restaurant Il Corso

* Bombay Kerst Gin Tonic

* Kaasbolletjes van Kaashuis Tromp Egmond

* Een fuet van Weijdehoeve Thuis met een kortingsbon voor een gourmetschotel

* Huisgemaakte borrelbrood van Bakkerij Hoetjes

* 2 Oliebollen van Ben’s Oliebollen (bij Het Hoekstuk) met een kortingsbon

* Van ijssalon Pinocchio mag je een lekker ijsje komen halen met 2 gratis bollen

* Een tester van kapsalon Sas met een kortingsbon

* Van Parfumerie Mooi iets lekkers van Rituals met een bon voor de beauty salon

* Housevitamin geeft een decoratie kerstboom en geurzakjes zodat je huis straks heerlijk naar kerst ruikt

* Bij Blue World krijg je € 15,- korting als je nieuwe jeans komt halen om er tiptop eruit te zien aan het kerstdiner

* Bij Kado&Zo krijg je in de maand januari 50% korting op de kleding en 20% korting op overig artikel naar keuze.

Extra voor de heren:

De heren krijgen een heerlijke fles Pastorale van Sancti Adalberti. Restaurant Rails heeft een fudge gemaakt en Os Steakhouse gaat wat lekkers maken. Wil je er tiptop uitzien met kerst? Maak dan gebruik van de kortingsbon van Hoes Tailors.

Extra voor de dames:

De dames krijgen een heerlijke Sauvignon Blanc. Waar ze van kunnen genieten samen met een chocoladetaartje van Restaurant Rails en luchtige macarons van ijssalon Ci Vendiamo.

Make-up merk LOOkX zorgt dat je lippen er top uitzien met een LOOkX lipstick. Wil je nog je huis in kerst sfeer krijgen dan kan je de kortingsbon gebruiken van Bloemenhuis Monique. Sunny Dreams zorgt voor het licht in de donkere dagen met kaarsen en een cadeaubon.

Lees ook