Vrijdag 25 oktober vierden wij – ondernemersvereniging Ondernemend Heiloo – feest!

Het 25-jarig jubileum werd feestelijk gevierd in Theater de Beun, met magische illusies van Rob & Emiel, een lezing van motivational speaker Rob Wuijster over mindset voor de ondernemer en een presentatie van OHO-lid en Zakenvrouw van het jaar 2019 Mireille Kaptein.

Het was een meer dan vermakelijke avond, waarna iedereen geïnspireerd naar huis ging met deze motiverende woorden in het achterhoofd: “Omdenken van ik wil het doen of ik probeer het te doen, naar ik gá het doen!”

 

Klik op de pdf om onze pagina in de Uitkijkpost te lezen.

Download de pdf

Een sfeerimpressie in beeld:

Lees ook

Privacy instellingen

We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. In de instellingen kunt u zelf kiezen welke cookies u wilt toestaan of wilt weigeren.

Privacy verklaring | Sluit
Instellingen