Vrijdag 15 september: Netwerkbijeenkomst bij Brasserie in ’t Groen

Afgelopen vrijdag werd de maandelijkse netwerkbijeenkomst van Ondernemend Heiloo weer gehouden. Een fijn moment voor ondernemers om met elkaar van gedachten te wisselen. Kortom, om te netwerken.

Deze maand was het iets minder druk dan afgelopen keren, wellicht vanwege het slechtere weer. Desalniettemin was het met de ondernemers die wel van de partij waren erg gezellig bij Brasserie in ’t Groen. We genoten ook deze keer van de lekkere gerechtjes, geserveerd door het vriendelijke team van Brasserie in ’t Groen.

Noteer alvast 16 december 2017
Bestuurslid Rob van der Wal nam de microfoon ter hand en vertelde dat voorzitter Henk Morsch de 15de september jarig is en dus niet aanwezig was. We proostten natuurlijk op onze voorzitter. Rob maakte de aanwezigen nieuwsgierig naar de Ondernemingsverkiezing op zaterdag 16 december in de Cultuurkoepel door te vertellen over ‘een verrassing’. Wilt u ook graag weten wat dit inhoud? Noteert u deze avond alvast in uw agenda en u zult ontdekken waarnaar hij verwees…

In gesprek
De Communicatie Commissie is bij iedere netwerkbijeenkomst aanwezig en komt graag in contact met leden, zodat wij nieuws op de website kunnen vermelden. Deze keer hoorden wij bijvoorbeeld van Vera Stupenea dat zij haar debuut maakt met haar thriller Moord om de hoek, wat zich in een gemoedelijk provinciestadje afspeelt. Op de vraag of zij geïnspireerd is door Heiloo, ga zij een tactisch antwoord: “Misschien”.
Na vele smakelijke hapjes en drankjes zetten enkele ondernemers het gesprek voort bij Willibrordus Draait Door.

[ngg_images source=”albums” container_ids=”58″ display_type=”photocrati-nextgen_basic_compact_album” gallery_display_type=”photocrati-nextgen_basic_thumbnails” galleries_per_page=”0″ enable_breadcrumbs=”0″ enable_descriptions=”0″ override_thumbnail_settings=”0″ thumbnail_width=”120″ thumbnail_height=”90″ thumbnail_crop=”0″ order_by=”sortorder” order_direction=”ASC” returns=”included” maximum_entity_count=”500″]

Lees ook

Praat mee!