Ondernemend Heiloo op bezoek bij Le Nouveau Chef en ledenvergadering

Het nieuwe jaar is al weer even onderweg en een vast gegeven bij zo’n nieuw jaar is het bedrijfsbezoek bij de winnaar van de Ondernemingsprijs en de jaarlijkse ledenvergadering.
Bedrijfsbezoek
Le Nouveau Chef is in 2016 verhuisd naar een nieuw pand op de Boekelermeer, dus ook voor degene die Le Nouveau Chef al eens hebben bezocht was het bedrijfsbezoek een mooie gelegenheid om kennis te maken met het nieuwe onderkomen. Met ruim 40 ondernemers hebben we kennis gemaakt met de mensen achter Le Nouveau Chef en de kwaliteitsproducten die zij ontwikkelen en produceren voor de horeca.
Ledenvergadering
Na de uitgebreide rondleiding bij de winnaar van Ondernemingsprijs 2016 werden we gastvrij ontvangen bij Brasserie In’t Groen voor het diner. Aansluitend zijn de cijfers van 2016 gepresenteerd door penningmeester Thijs Smit. Natuurlijk werd er vooruit gekeken, zowel naar de nabije toekomst als wat verder vooruit. Zo bestaat Ondernemend Heiloo in 2019 maar liefst 25 jaar!
Met zo’n flink gegroeide ondernemersclub heb je logischerwijs ook wat groeistuipjes, maar daar wordt door het bestuur en de ondersteunende communicatie commissie hard aan gewerkt. Wat bovenal duidelijk werd in de presentatie dat Ondernemend Heiloo niet zonder de bijdragen en sponsoring van de leden kan.
Dus wellicht mogen we u binnenkort welkom heten als sponsor of vriend van Ondernemend Heiloo?
Meer informatie over de sponsormogelijkheden vindt u hier: www.ondernemendheiloo.nl/sponsor-gezocht.

Lees ook

Praat mee!