Smullen tijdens de jaarlijkse BBQ

Voor de ondernemers van OHO is het een terugkerende traditie: de barbecue-avond. Dit jaar kwamen zo’n 130 ondernemers uit Heiloo, dus ruim 200 personen (de partners zijn tijdens de jaarlijkse BBQ welkom) naar Jack Zoon Tuincreaties. De schitterende tuin, met overdekt gedeelte als restaurant ingericht, aan de Kapellaan 140 was die zaterdag 3 september een ware culinaire tempel. De mannen van BBQGrillers.nl bleken al in de ochtend met de Big Green Eggs in de weer te zijn geweest. En dat was te proeven!

Lesje geschiedenis
Na het vrolijk oranje gekleurde welkomstdrankje, de Spritz Veneziano, kon iedereen wat lekkers te drinken halen aan de Ronde Bar. En reken maar dat er werd genoten van een glas bier, fris of een wijntje van Kaashuis Tromp in samenwerking met Wijndijck. De vriendelijke bediening achter de bar werd geregeld door Plaza Cinco en Café de Wit.
Terwijl iedereen genoot van de culinaire hapjes vooraf (en later op de avond van het dessert) verzorgd door De Italiaanse Kok, sprak de voorzitter alle leden en genodigden toe. Op zijn altijd vermakelijke wijze gaf Henk Morsch een lesje geschiedenis – inclusief legendes – over Heiloo, stelde alle bestuursleden nog eens voor en werden alle medewerkers en leveranciers die de avond mogelijk hebben gemaakt bedankt. Ook nodigde hij alle OHO-leden al uit voor de jaarlijkse avond van de Ondernemingsverkiezing op 10 december in de Cultuurkoepel. Henk vroeg alvast om tijdens deze vrolijke en smakelijke avond ‘de beste onderneming’ te scouten voor deze verkiezing.

Mooie avond
De barbecue-avond was een culinaire beleving op een schitterende locatie. Het was een mooie avond met fijne muziek en een lichtinstallatie via Bob’s sound support. De ondernemers uit Heiloo hebben weer gezellig met elkaar van gedachten kunnen wisselen en uit de vele lovende reacties blijkt dat dit jaar de BBQ van Ondernemend Heiloo weer een groot succes te noemen valt.

Reactie van de burgemeester
Altijd fijn om te zien! Een Facebook bericht van Hans Romeyn: “Vanavond mochten we met het college van burgemeester en wethouders aanwezig zijn bij de jaarlijkse bbq van Ondernemend Heiloo. In de prachtige tuinen van Jack Zoon aan de Kapellaan. Hartelijk dank aan het bestuur en aan iedereen die deze gezellige avond heeft mogelijk gemaakt. Het was super!!”
We bedanken Marcel Keet voor de fantastische organisatie van dit evenement. Hij heeft de werkzaamheden die voorheen door Jan Bellekom werden gedaan prachtig voortgezet.
Voor een verdere sfeerimpressie kunt u de foto’s bekijken in het online fotoalbum ‘Jaarlijkse BBQ 2016’.

Lees ook

Praat mee!