WijnDijck en Tromp ploppen up!

In winkelcentrum ’t Loo was al een tijdje het Wijnhuis van Kaashuis Tromp gevestigd. Direct tegenover de kaaswinkel was in het voormalig winkelpand van Jamin een tijdelijk onderkomen voor de wijnen gevonden. Door plotselinge ziekte is de wijnexpertise weggevallen en zocht de eigenaar van Tromp, Wim van den Berg, contact met ‘de mannen van WijnDijck’ om een oplossing te zoeken. Die is gevonden! Samen besloten WijnDijck en Tromp de tijdelijke winkel in de vorm van een “pop-up-initiatief” voort te zetten en verder uit te bouwen!

Sinds dinsdag de 18 februari is er dus weer volledige wijnexpertise aanwezig in deze vrolijke omgeving. WijnDijck en Tromp hebben hun beider assortimenten in het wijnhuis staan en dat dekt praktisch het hele smaakpalet van wijnen dat er in de wereld verkrijgbaar is…..
Plop dus gerust binnen in ’t Loo en kijk rustig rond in de wondere wereld van het druivensap++. De wijnliefhebbers van Tromp en WijnDijck laten u hier graag wat fraais zien en proeven. Men hanteert hier het uitgangspunt dat je alleen wijn moet verkopen die je zelf kunt waarderen. Zodoende krijgt u als klant hier een goed en eerlijk advies, desgewenst op eetgebied, maar uiteraard vooral wat daar zoal bij gedronken kan worden.

Feitelijk gaat het dus eigenlijk niet over een pop-up-initiatief maar over een fijn plop-up-initiatief!
Wijnhuis Tromp & WijnDijck zijn in ieder geval de komende maanden geopend van dinsdag tot en met zaterdag van 9.30 uur tot 18.00 uur plus de vrijdagkoopavond tot 21.00 uur!

Lees ook

Praat mee!