Van Wilsem & Cabri architectuur en management heeft nieuwe website

Van Wilsem & Cabri Architectuur en Management BNA verbinden krachten.

VWENCA is een nuchter bureau, dat is opgericht door twee partners met elk een eigen specialiteit. Beiden zijn deskundig op hun eigen terrein, waarbij de samenwerking zorgt voor een ideale wisselwerking tussen architectuur en bouwmanagement. Dat levert frisse, krachtige en vernieuwende ontwerpen op met speciale aandacht voor budgettering, detaillering en planning.
Of het nu gaat om een verbouwing of uitbreiding van een woning, horeca- of hotelcomplex. Het realiseren van een nieuw clubhuis, bedrijfshal of het ontwerpen van een recreatiepark. Het behoort allemaal tot de mogelijkheden.

Nieuwsgierig geworden? Kijk op de geheel vernieuwde website.

Lees ook

Praat mee!