WijnDijck voor uw relatiegeschenken

WijnDijck is sponsor van de ondernemersprijs 2013 en uiteraard willen wij alle wijnpakketten voor uw relaties, kerstborrels, vertroetelpakketten graag voor u op maat verzorgen tot en met de verzending/ bezorging aan toe. Sinds 1998 is WijnDijck importeur van kwaliteitswijnen van kleine zelfstandige wijnboeren vanuit de Elzas tot en met Languedoc uit Frankrijk. Omdat wij direct inkopen bij de wijnboer zijn de prijzen zeer aantrekkelijk.
Wij stellen ons “dienstbaar” op volgens de “Moers” norm zoals u heeft kunnen meemaken op 10 oktober jl..

Profiteer van onze mogelijkheden en stel zelf met uw budget het kistje samen. Wijnadvies nodig of eerst proeven? Wenskaart of uw persoonlijk bericht in het kistje is geen probleem. Neem gerust contact met ons op via info@wijndijck.nl of maak een afspraak op 072-547 04 23 om de mogelijkheden te bespreken. En om het geheel te completeren worden alle relatiegeschenken in de regio Heiloo geheel gratis bezorgd. Dus een aanmerkelijke besparing in deze tijd op uw budget.
Wij zien uw aanvragen en/of orders graag tegemoet en zullen deze met de grootst mogelijke zorg voor u uitvoeren. Bel zo snel mogelijk met 072-5 470 423.

Lees ook

Praat mee!