WijnDijck is zaterdag 5 oktober open.

Deze maand oktober heeft WijnDijck een fraai aanbod aan biologische wijnen. Verder een mooi pakket aan Ventoux-wijnen van Les Terrasses d’Eole; wijnen met een perfecte prijs-kwaliteit verhouding! Dat wordt genieten! Kijk snel op www.wijndijck.nl/wijnen/ en maak uw selectie. Onze maandmailing met informatie vindt u onder http://www.wijndijck.nl/wp-content/uploads/2013/09/Wijndijck-Nieuwsbrief-Oktober-2013.pdf . Via de website kunt u natuurlijk 24 uur per dag bestellen en als u even een afspraak maakt kunt u ook ‘24 uur 7 dagen in de week’ bij ons terecht om de door u gewenste wijnen op te halen! Bel direct naar 072-5470423 en wij verwelkomen u! De deur van het Wijnmagazijn aan de Wagenmaker 8 te Heiloo is open op zaterdag 5 oktober van 13.00 tot 17.00 uur. Voor het ophalen van wijn óf voor bezorging op afspraak belt u met 072-5470423. Wij zien uw bestellingen en berichten per mail, telegram, telefoontje of brief(je) graag op onze paktafel!

Lees ook

Praat mee!