TAV Makelaar

Meer bereiken door meer te doen

TAVMakelaar in de persoon van Jan Taverne is van mening dat het verschil wordt gemaakt door juist dat stapje extra te doen. Naast de kennis die je van een makelaar mag verwachten heeft TAVMakelaar ook specifieke kennis in recht en bouwkunde. Het verschil wordt echter gemaakt met een marktgerichte verkoopstrategie, waarbij alle nieuwe online mogelijkheden worden ingezet. De zoektocht naar een nieuw huis start tenslotte vaak via het internet. Daarnaast is TAVMakelaar 24/7 bereikbaar en worden zeer scherpe courtages geboden.

 

 

TAVMakelaar wil meer voor de klant bereiken door meer te doen dan wordt verwacht. EnĀ  die extra inzet leidt gegarandeerd tot een beter resultaat voor de klant. En daar doet TAVMakelaar het uiteindelijk voor! Wilt u meer informatie over wat TAVMakelaar voor u kan betekenen? Maak dan een afspraak via telefoonnummer 06 – 42 32 43 62.

Lees ook

Praat mee!