WijnDijck’s Italiaans Tuindiner 30 Augustus 2013

Houd vrijdagavond de 30e augustus vrij in uw agenda!

Op deze vrijdagavond organiseert WijnDijck in samenwerking met de mensen van Tuindiner een op en top Italiaanse avond bij Noordervaart 127 in Stompetoren.

En dat ter ere van ons nieuwe Italiaanse wijnhuis; Cantine Salvano. Vanuit het plaatsje Diano d’Alba in Piemonte importeren wij sinds heel kort mooie wijnen met karakter tegen een betaalbare prijs voor deze klasse. Het zijn de witte Gavi en de Roero Arneis, de Langhe in rosé en rood, de Barbera d’Alba in twee betoverende varianten en natuurlijk de overbekende Barbaresco. Lees uitgebreider op de website van WijnDijck.

Om deze nieuwe wijnen tot hun volle glorie te laten komen, en u te laten proeven wat we in huis hebben gehaald, serveren we deze wijnen bij een 5-gangen menu inclusief wijnarrangement en koffie/thee toe. Een compleet totaalpakket dus…! Enne, wie ons een beetje kent weet dat er bij 5 gangen toch minstens 7 tot 8 wijnen horen….. De prijs zal all-all-in € 55 per persoon zijn.

Meldt u aan via info@wijndijck.nl . De inschrijvingen worden behandeld op volgorde van binnenkomst. Stuur snel een mail naar info@wijndijck.nl om u op te geven. Er zijn nog enkele plaatsen beschikbaar. Omdat u wellicht via, via hebt vernomen dat er niet de benodigde vergunningen zijn verstrekt voor het tuindiner(concept) dat Ylena Borsato, ondermeer dus voor WijnDijck, organiseert bij het tuincentrum van Jack Zoon moesten we op zoek naar een andere locatie. Er is inmiddels een andere locatie gevonden waar de diners gaan plaatsvinden en wel bij de tuininrichters WWOO (zie www.WWOO.nl of www.noordervaart127.nl ) aan de Noordervaart 127 te Stompetoren. Dat is vanaf de rondweg in Alkmaar ongeveer 300 meter aan de linkerzijde in de richting van Hoorn.

Opgave kan door middel van een e-mail te sturen naar info@wijndijck.nl en tevens dat u de all in-prijs van € 55,00 maal het aantal personen nu direct overmaakt naar bankrekening 57.10.16.685 t.n.v. WijnDijck (dan hebben we ter plekke geen gedoe met geld).

Gezien de nog korte organisatietijd die ons nog rest moeten wij u dringend vragen uiterlijk dinsdag de 27e augustus te reageren op bovenstaande vragen.

Met dank voor uw snelle reactie,

de mannen van
WijnDijck

Lees ook

Praat mee!