Ondernemingsprijs update: word sponsor!

De voorbereidingen voor de Ondernemingsprijs én de In de Kijkerprijs 2013 zijn in volle gang. De datum van uitreiking is inmiddels bekend: 13 december 2013. Op de achtergrond wordt nu hard gewerkt aan het stembiljet dat binnenkort op deze site staat (de eerste versie ziet er veelbelovend uit), leden werken hun online profielen bij voor een goede presentatie en het evenement heeft al twee hoofdsponsoren, namelijk Rabobank en Kamer van Koophandel. En daar is de organisatie erg blij om. Want nog meer dan vorig jaar wil de organisatie de media benaderen voor extra aandacht. En dat kost geld. Daarom heeft de organisatie drie leuke sponsorpakketten in elkaar gezet.

Wil jij met jouw bedrijf dit evenement ook sponsoren? Super! Dit zijn de opties:

 • Pakket 1: Online

Omdat stemmen dit jaar via www.ondernemendheiloo.nl gaat, wordt de site de komende maanden goed bezocht. Profiteer hiervan met pakket 1. Op de speciale Ondernemingsprijspagina op www.ondernemendheiloo.nl komt een banner met daarin jouw logo en in elke nieuwsbrief die we de komende maanden over de Ondernemingsprijs versturen, word je bedrijfsnaam opgenomen inclusief link naar je website . Kosten: €125.

• Pakket 2: Film

Presenteer je bedrijf goed met een Shared Film. Deze bedrijfsfilm van 1 minuut wordt gemaakt door Sybren van Iets met Film. Sybren maakte vorig jaar de film Passie voor Ondernemen.
1. De Shared bedrijfsfilm wordt gemaakt en vervolgens getoond op de site van Ondernemend Heiloo én op www.heiloo-online.nl. Daarnaast is de film rechten vrij te gebruiken. Bijvoorbeeld om te delen via social media, op je eigen site te plaatsen of om af te spelen in een ontvangstruimte of centrale hal binnen je bedrijf.
2. Je bedrijfsnaam wordt inclusief link opgenomen in elke nieuwsbrief over de Ondernemingsprijs.
3. Promotie van de shared bedrijfsfilm via Facebook  en Twitter van Ondernemend Heiloo.
4. Extra aandacht in een van de nieuwsbrieven voor jouw bedrijfsfilm.
5. Sponsorvermelding in een te plaatsen advertentie in print media.
Kosten: € 500
Let op: Sybren gaat ook een (langere) promotiefilm over het evenement en Ondernemend Heiloo maken. Het kan zijn dat hij hiervoor ook opnames uit jouw bedrijfsfilm gebruikt.

• Pakket 3: Compleet

Kun je niet kiezen? Ga dan voor pakket 3. Dit pakket is namelijk het totaal van pakket 1 en 2. Dus:
1. Een banner op de site en profiteren van het stijgend aantal bezoekers de komende maanden.
2. Een bedrijfsfilm met daarbij de kans dat je bedrijf ook is terug te zien in de promotiefilm over het evenement .
3. Je bedrijfsnaam wordt inclusief link opgenomen in elke nieuwsbrief over de Ondernemingsprijs.
4.  Promotie van de shared bedrijfsfilm via Facebook  en Twitter van Ondernemend Heiloo.
5. Je bedrijfsnaam wordt genoemd in een te plaatsen advertentie in print media.
Kosten voor dit totaalpakket: € 600.
De Ondernemingsprijs sponsoren? Daar zijn we heel blij mee! Geef ons via info@ondernemendheiloo.nl je naam en pakketkeuze door dan nemen we contact met je op.

Lees ook

Praat mee!