Nieuw: nieuws delen

Open dag? Uitverkoop? Nieuwe collectie? Opruiming? Verhuizing? Nieuw product, merk of dienst?  Leden van Ondernemend Heiloo kunnen vanaf nu ook zelf hun nieuws schrijven en delen op www.ondernemendheiloo.nl.

Het werkt heel eenvoudig: ga naar https://www.ondernemendheiloo.nl/deel-uw-nieuws/, login, schrijf het nieuwsbericht en sla het op. Het webteam krijgt vervolgens een melding van het nieuwe bericht en plaatst het bericht online. Let op: het online plaatsen gebeurt op dinsdag en woensdag. Het webteam adviseert daarom nieuwsberichten die aan het weekend gerelateerd zijn (zoals open dagen, evenementen etc) uiterlijk dinsdag te delen, zodat het bericht tijdig online staat.

Op deze manier hoopt het webteam dat het nieuws delen en plaatsen voor de leden nog laagdrempeliger wordt.

Lees ook

Praat mee!