Van der Steen Autobedrijf heeft gratis haal- en brengservice

Voor wie ’s morgens altijd haast heeft, eigenlijk geen tijd heeft om de auto naar de garage te brengen of de deur niet uit durft vanwege het weer, heeft Van der Steen Autobedrijf Heiloo een oplossing: de gratis haal – en brengservice. De service is speciaal voor iedereen die een afspraak maakt voor een APK, onderhoudsbeurt, reparatie of een schade aan  de auto. Van der Steen Autobedrijf Heiloo komt de auto thuis ophalen en ook weer terugbrengen.

Voor wie liever zelf de auto brengt, biedt Van der Steen Autobedrijf Heiloo een brengservice aan. Bijvoorbeeld naar het werk, huis of station. Ook is het mogelijk om gratis een fiets te lenen. Deze services zijn voor alle inwoners uit de gemeente Heiloo en omgeving.

Van der Steen Autobedrijf Heiloo
De Oude Werf 1 – 4 – 6
1851 PW Heiloo
Tel. 072-533 85 43
www.vandersteen-heiloo.nl

Lees ook

Praat mee!