Van der Steen Autobedrijf Heiloo is 25 jaar dé mobiliteitspartner

Wie het bedrijventerrein De Oude Werf in Heiloo bezoekt kan het niet ontgaan zijn dat kleurige 25 jaar logo’s de panden versieren van Van der Steen Autobedrijf Heiloo en ook de vlaggen met dit logo wapperen in top! Op 1 november 2012 bestaat het bedrijf vijfentwintig jaar.

Joop en Maarten van der Steen zijn op 1 November 1987 met z’n tweeën gestart in een kleine werkplaats langs de Kennemerstraatweg in Heiloo. Na ruim één jaar werden ze vanwege ruimtegebrek én het moeten verlaten van de gehuurde werkplaats gedwongen om een andere locatie te zoeken. Ze wilden graag in Heiloo blijven maar het vinden van een juiste locatie was niet makkelijk. Uiteindelijk werd er in goed overleg met de Gemeente Heiloo een A-locatie uitgezocht op het toen nog te ontwikkelen industrieterrein “De Oude Werf” aan de oostkant van Heiloo.
Het autobedrijf van Joop en Maarten was dan ook het eerste bedrijf dat in september 1989 haar deuren opende op dit industrieterrein. Sindsdien is hun onderneming uitgegroeid tot een universeel Bovag Autobedrijf en Focwa Autoschadeherstelbedrijf met zesentwintig medewerkers. Zij profileren zich dan ook graag als: Van der Steen Autobedrijf Heiloo ; Al 25 jaar dé mobiliteitspartner in uw regio !

Dit heugelijke feit wordt gevierd met een feestelijke receptie op zaterdag 10 november 2012, tussen 15.00 en 18.00 uur.

Joop en Maarten van der Steen heten u van harte welkom.

Lees ook

Praat mee!