Eerste Kunstkringloop.nl winkel van Nederland vestigt zich in Heiloo

De eerste Kunstkringloop.nl winkel van Nederland heeft zich in Heiloo aan de Kennemerstraatweg 390 gevestigd. Maandag 22 oktober werd de winkel officieel geopend met aanwezigheid van Cornald Maas (Opium AVRO tv & radio).

Wat is Kunstkringloop.nl? Kunstkringloop.nl is de marktplaats voor het kopen en verkopen van kunstwerken. U brengt uw kunstwerk bij kunstkringloop.nl in, zij exposeren dit in de winkel en op de website. Bij verkoop berekent de kunstkringloop.nl een commissie van 25%. U betaalt € 5,– hang/stageld per maand. Minimale hang/sta periode is één maand. Betaling van uw hang/stageld vindt plaats d.m.v. verrekening bij verkoop, bij retour kunstwerk of na 12 maanden. U betaalt niets vooruit. U bepaalt zelf uw verkoopprijs. Wij beoordelen niet of uw kunst ‘mooi’ is. Huisvlijt is echter niet toegestaan.

OpenWebsite: 24/7 op www.kunstkringloop.nl
Winkel: Donderdag, vrijdag en zaterdagmiddag van 13:00 tot 18:00 uur.
Overige dagen op afspraak. Bel: 072 533 01 83.

Lees ook

Praat mee!