Vaders zwemmen gratis in Het Baafje op Vaderdag

Vaderdag in Het Baafje: Zwem je (o)pa eruit! Op Vaderdag, zondag 17 juni, zwemmen alle vaders gratis in Het Baafje. Onder het motto ‘zwem je (o)pa eruit’ heeft de gemeente samen met de Vrienden van het Baafje een actief programma opgesteld voor sportieve vaders en hun kinderen.

Vanaf 10.00 uur is iedereen welkom om mee te doen, of om aan te moedigen. Want welke vader zwemt het snelst naar de overkant van het 50 meter bad? Ook ligt de loopmat in het water. Wie lukt het om er -nog droog- over heen te rennen? Ten slotte staat het onder water zwemmen op het programma. Aanmelden is niet nodig. Het Baafje is geopend van 10.00 uur tot 17.30 uur.

Baafje activiteiten
We organiseren dit zwemseizoen meer activiteiten in het zwembad. Zoals de Zwem4daagse en een clinic schoonspringen. Kijk voor een overzicht en meer informatie op heiloo.nl/zwembad.

Zwem4daagse

Van maandag 2 juli tot en met vrijdag 6 juli organiseren wij de Zwem4daagse. Kinderen tot 11 jaar zwemmen vier keer 250 meter (één kilometer). Kinderen vanaf 11 jaar zwemmen vier keer 500 meter (twee kilometer). Kaarten voor de Zwem4daagse kosten € 12,50 (inclusief entree) en zijn bij de kassa van het zwembad te koop. Abonnementhouders betalen € 5,00.

Clinic schoonspringen
Op zaterdag 21 juli om 13.00 uur organiseren de Vrienden van het Baafje een clinic schoonspringen. Vraag jij je ook wel eens af hoe je een mooie salto kunt maken van de (lage) duikplank? Of wil je een mooie duik leren maken? Geef je dan op voor de clinic schoonspringen, die wordt gegeven door Kevin van der Kamp, schoonspringer in Noord-Holland. Je kunt je aanmelden voor de clinic via e-mail vrienden@hetbaafje.nl De kosten zijn € 5,00 (inclusief entree). Abonnementhouders betalen € 2,50.

Lees ook

Praat mee!