Ondernemer belicht: Stephanie Pater

Wat voor bedrijf heb je en wat zijn zoal je dagelijkse bezigheden?
Mijn bedrijf heet Lifs Interior Design en deze interieurontwerp studio zit aan de De Droogmakerij 40B in Heiloo. Wij ontwerpen al 11 jaar met veel plezier interieurs voor particuliere- en zakelijke opdrachtgevers. Wij maken interieurontwerpen in 3D waarin we alles meenemen qua advies: van indeling, tot kleur, van verlichting tot akoestiek. Naast het ontwerpen van interieurs, ontwerpen we ook tuinen. Het tuinontwerp is helemaal compleet met materialen en beplanting, het ontwerp is ook in 3D uitgewerkt. Voor veel opdrachtgevers begeleiden we daarnaast van A tot Z de renovatie/nieuwbouw. We adviseren, helpen met keuzes maken, vragen offertes op etc. Lifs koopt ook rechtstreeks bij diverse meubelmerken in, wat weer financieel voordeel oplevert voor onze opdrachtgevers!

Welke tip heb je voor de OHO-leden die iedereen zou kunnen toepassen?
Informeer lokaal als je op zoek bent naar nieuwe leveranciers etc. In de 11 jaar dat Lifs bestaat ben ik vooral trots op het lokale en regionale netwerk van leveranciers waar wij en onze opdrachtgevers mee samen werken. Allemaal vakmensen met veel kennis. En vraag rond, zo is bij het afbouwen van ons eigen kantoor veel gebruik gemaakt van lokale leveranciers, die nu ook min of meer buren zijn. Waardevolle contacten zijn dat!

Kun je een leuk voorbeeld geven van een samenwerking met ondernemers in Heiloo?
Lifs werkt met heel veel ondernemers uit Heiloo samen. Met interieurbouwers, met aannemers, voor verlichting, voor installatie etc. Als Lifs het project ook begeleidt, dan is er een nauwe samenwerking tussen de betrokken leveranciers. We hebben zelfs een gezamenlijk reclamebord laten maken met onze logo’s erop, die we plaatsen bij renovatie projecten. Zo laten we ook aan de buitenwereld zien dat we graag met elkaar samenwerken!

Wat weten we (zakelijk gezien) nog niet van je en wil je wel met ons delen?
Lifs Interior Design is altijd op zoek naar nieuwe leveranciers! We ontwerpen vele interieurs en zijn op zoek naar aannemers, schilders en hoveniers. Dus ben je actief in het interieur/tuin vak op wat voor gebied dan ook, dan horen we dat graag en maken we graag kennis. Wie weet kunnen we iets voor elkaar betekenen!

Aan wie geef jij het stokje door en waarom?
Ik geef het stokje graag door aan Ramon Vader van Beko interieurs Heiloo. Beko levert vloeren en stoffering voor veel van onze projecten! Een bedrijf met passie en vakmanschap!

 

Lees ook