Ondernemer belicht: Inge Kracht

Wat voor bedrijf heb je en wat zijn zoal je dagelijkse bezigheden?

Queen in Black is mijn gothic kledinglijn. Ik haal mijn inspiratie uit modellen van vroegere tijden en geef daar een hedendaagse touch aan. Elke creatie van Queen in Black is eigen ontwerp, handgemaakt en een uniek stuk. Ik sta met mijn kleding veel op gothic/ fantasy festivals als Elfia, Castlefest en Keltfest. Dat zijn festivals waar we in een heel modern jasje, terug gaan in de tijd. Niet alleen qua kleding, maar ook qua gerechten, dranken, muziekstijl, etc. Op zo’n festival komen 10.000 tot 30.000 bezoekers per dag. Daardoor heb ik een zeer gevarieerde klantenkring.

Welke tip heb je voor de OHO-leden die iedereen zou kunnen toepassen?

Kwaliteit is belangrijker dan kwantiteit. Doordat ik vanaf mijn beginjaren heel erg aan een hoge kwaliteit heb vastgehouden, heb ik met Queen in Black een goede naam opgebouwd in de gothic/ fantasy wereld. Eerlijk advies en een aardig woord voor iedereen doet ook wonderen.

Kun je een leuk voorbeeld geven van een samenwerking met ondernemers in Heiloo?

Webreturn heeft mijn geweldige Queen in Black website gemaakt. Judith Schoof heeft me tijdens de lockdown hele nuttige tips gegeven om bedrijfsmatig goed in beeld te blijven. En de foto bij dit stuk is gemaakt door Yvonne ten Bruggencate.

Wat weten we (zakelijk gezien) nog niet van je en wil je wel met ons delen?

Ik ben ook eigenaar en creatief brein van Ingemaakt. Met Ingemaakt verzorg ik als freelance kunstdocent de meest uiteenlopende kunstprojecten op diverse scholen en bij de naschoolse opvang. De ene keer ben ik aan het papierscheppen met kleuters, de andere keer maak ik een beeldentuin met groep 8.

Aan wie geef jij het stokje door en waarom?

Anouck Nadine. Ik ken Anouck al jaren en het is super mooi om te zien hoe zij zich ontwikkelt heeft tot een creatieve alleskunner. Anouck is nog niet zo lang lid van Ondernemend Heiloo en vooralsnog niet op een netwerkbijeenkomst geweest. Dus het wordt tijd dat we met haar kennis gaan maken.

Lees ook