Ondernemer belicht: Paul Nanne

Wat voor bedrijf heb je en wat zijn zoal je dagelijkse bezigheden?
Ik ben zo’n 14 jaar geleden begonnen met mijn eigen bedrijfje! Ik heb altijd al op eigen benen willen staan. Met een hoop kennissen en vrienden om mij heen dacht ik dat dat wel zou moeten lukken!
Met mijn achtergrond in de verwarmingswereld en badkamerwereld, dacht ik dat ik niet zonder werk zou komen te zitten.
Op dit moment bestaat mijn werk voornamelijk uit het totaal renoveren van badkamers, maar ook wat traditioneel cv-werk en het kleinere werk zoals een keukenkraan of wastafel vervangen.

Welke tip heb je voor de OHO-leden die iedereen zou kunnen toepassen?
Ik denk dat service en het nakomen van je afspraken het allerbelangrijkste is om je werkzaamheden te behouden in een dorp als Heiloo en omstreken! Maar ook eerlijkheid en eens nee kunnen zeggen…  al moet ik de cursus ‘nee’ zeggen nog steeds eens gaan doen …..! 😉

Kun je een leuk voorbeeld geven van een samenwerking met ondernemers in Heiloo?
Er zijn genoeg voorbeelden te noemen; van het samenwerken met timmerbedrijven, stukadoors, elektriciëns en tegelzetters, tot het laten repareren van je auto en eens een lekker hapje eten in Heiloo!

Wat weten we (zakelijk gezien) nog niet van je en wil je wel met ons delen?
Ha ha ha, ik denk dat iedereen wel zo’n beetje alles van mij weet. Ik heb niet zo veel geheimen. Wat nog wel op mijn wensenlijstje staat, is toch om eens in Spanje wat te gaan beginnen. Maar wat en hoe, dat weten wij ook nog niet helemaal! Dus wie weet waar we elkaar over een paar jaar tegenkomen.

Aan wie geef jij het stokje door en waarom?
Ik zou graag het stokje aan René Knippenberg door willen geven, een jeugdvriend van mij en ook iemand die een nieuwe zakelijke uitdaging is aangegaan.

Lees ook