Ondernemer belicht: Alexandra Leevendig-Huijgens

Vertel, wat voor bedrijf heb je en wat zijn zoal je dagelijkse bezigheden?
Aangenaam ik ben Alexandra, eigenaar van Puur Geluk Catering & Puur Geluk Chocolade.
Mijn dag bestaat uit het plannen en verzorgen van catering bij mensen thuis & op locatie, pop-up diners, bruiloften, kookworkshops.
In deze tijd van Corona en lockdown is het belangrijkste van de dag heel veel chocolade maken.

Welke tip heb je voor de OHO-leden die iedereen zou kunnen toepassen?
‘Accepteer wat je niet kan veranderen en verander wat je niet kan accepteren’.
Als ondernemer sta jij aan het roer, dus heb plezier, haal uit je onderneming wat erin zit en lukt dit niet dan is het aan jezelf om dit op te lossen.

Kun je een leuk voorbeeld geven van een samenwerking met ondernemers in Heiloo?
In de afgelopen jaren heb ik mogen ervaren hoe ondernemend Heiloo is, daar zijn prachtige samenwerkingen uitgekomen! Zo staat er dit jaar weer een geweldig event op de planning samen met Frans Ruiter; Graan vs. Druif!

Wat weten we (zakelijk gezien) nog niet van je en wil je wel met ons delen?
Wat een leuke vraag! Voor wat betreft het zakelijk gedeelte is dat er dit jaar een keuken aan huis gebouwd gaat worden. Zo ben ik niet meer afhankelijk van huurkeukens maar kan alles lekker dichtbij gemaakt worden.
En mijn favoriete smaak chocolade is puur. Al ben ik daar ook allergisch voor, dus dat geeft soms wat gedoe.

Aan wie geef jij het stokje door en waarom?

Graag geef ik het stokje door aan Zeb Koppes.
Ik heb er enorm veel bewondering voor dat je op een jonge leeftijd zo gepassioneerd en gedreven een onderneming neer zet!
Op deze manier is Zeb een echte inspiratiebron voor veel aanstormende (jonge) ondernemers.

Lees ook