Ook in de pittige periode, in tijden van corona en 1,5 meter maatregelen, ontvangen wij gelukkig nieuwe leden bij de ondernemersvereniging in Heiloo. Want, we zijn er voor elkaar en samen staan we sterk in Heiloo.

Hierbij stellen Robin Bhaggan en Nanine Masclee zich aan ons voor!

Robin Bhaggan – www.rugpijnherstel.nl

  • Wat voor bedrijf heb je?

“Mijn naam is Robin Bhaggan en ik heb 6 jaar geleden Rugpijnherstel.nl opgericht. Ik help mensen snel en blijvend te herstellen van rugpijn. Dit doe ik met een unieke eigen behandelmethode in een traject van 4 weken. Vanuit binnen- en buitenland komen geïnteresseerden naar mijn prachtige praktijkruimte in het Willibrordus in Heiloo.”

  • Waarom ben je lid geworden van OHO en wat verwacht je binnen de ondernemersvereniging te vinden/bereiken?

“Met trots ben ik lid geworden van OHO. Het is de eerste ondernemersvereniging waar ik mij ooit bij heb aangesloten. Ik kom graag in contact met ondernemers in deze omgeving om ze te helpen aan het verlagen van de verzuimcijfers bij personeel, of de ondernemer zelf te helpen aan een rugpijnvrij leven.”

 

Nanine Masclee van Organisatie-inrichting & Adviesbureau Masclee

  • Wat voor bedrijf heb je?

“Leuk kennis met jullie te maken! Mijn naam is Nanine Masclee. Ik heb een Organisatie- en Adviesbureau op het gebied van procesmanagement en organisatie-inrichting. De meeste opdrachten zijn bij de overheid en in de recreatiesector.”

  • Waarom ben je lid geworden van OHO en wat verwacht je binnen de ondernemersvereniging te vinden/bereiken?

“Ik vind het interessant om te vernemen hoe andere ondernemers hun onderneming runnen. Daarnaast hoop ik mensen te ontmoeten die in hetzelfde werkveld bezig zijn, zodat we ervaringen uit kunnen wisselen. En last… but not least… het is leuk om jullie te leren kennen. Ik zie ernaar uit om de leden van Ondernemend Heiloo binnenkort te ontmoeten.”

Lees ook