Nieuwe OHO-leden tweede kwartaal 2020

In het tweede kwartaal zijn er weer nieuwe ondernemers lid geworden van Ondernemend Heiloo.

Hierbij stellen Pien Hommes, Mi-Lou Beugeling en Roel van Velzen zich aan ons voor!

Pien Hommes, Hommes Marketing – www.hommesmarketing.nl

Wat voor bedrijf heb je?

“Mijn naam is Pien Hommes en ik ben 19 jaar,  geboren en getogen in Heiloo. Sinds mei 2020 ben ik eigenaar van Hommes Marketing, een marketingbureau waar ik alle aspecten van de marketing als dienst aanbied, zowel offline als online. Ik geloof er in dat elk ontwerp uniek is. Mijn visitekaartje is positiviteit en gevoel. De band die ik heb met mijn klanten bepaalt hoe de projecten er aan het einde van het ontwerpproces uit zullen zien. Ik werk graag met ondernemers uit verschillende sectoren, omdat ik bij elk bedrijf andere ideeën en inspiratie heb. In de coronacrisis ben ik gestart met een eigen bedrijf omdat ik zag dat ondernemers hulp nodig hadden op het gebied van marketing. Ik heb altijd al een eigen bedrijf willen opstarten en ik ben blij dat ik heb doorgezet. Ik kom uit een omgeving waar ondernemen en ambitie gestimuleerd wordt. Als je iets wilt, dan moet je ervoor gaan. Alles is discipline en motivatie. Ik merk nu dat mij dat enorm heeft geholpen tot wie ik ben en waar ik nu sta. Al lange tijd zijn mijn twee grote passies marketing en (jong) ondernemen. Die twee heb ik samengevoegd, en daar is Hommes Marketing uit ontstaan. Mijn missie is om ervoor te zorgen dat elke klant optimaal wordt ondersteund. Ik zorg er graag voor dat je de uitstraling krijgt die perfect bij jouw kernwaarden passen!”

Waarom ben je lid geworden van OHO en wat verwacht je binnen de ondernemersvereniging te vinden/bereiken?

“Ik ben lid geworden van Ondernemend Heiloo omdat ik graag contact heb met de ondernemers uit ons mooie maar vooral bruisende dorp. De mix van jong & oud inspireert mij. Ondanks alle omstandigheden heb ik er toch voor gekozen om lid te worden, want ik weet zeker dat dit een stap in de goede richting is voor mijzelf, maar ook voor mijn bedrijf. Ik vind het erg leuk om samen te werken met de lokale ondernemers en ik ben ervan overtuigd dat iedereen van elkaar kan leren. Ik heb gehoord dat ik het jongste lid ben van de ondernemersvereniging en ik kan niet wachten om iedereen ‘live’ te ontmoeten.”

 

Mi-Lou Beugeling, Art by ML – www.artbyml.nl

Wat voor bedrijf heb je?

“Ik ben gestart met mijn bedrijf Art by ML in maart van dit jaar (2020). Onder de naam Art by ML maak ik collages/mixed media/acryl schilderijen op canvasdoeken. Al mijn werk is handwerk, dus handgeknipt, geen digitale kunst. Ook maak ik werk in opdracht, waarbij ik gebruik maak van eigen foto’s, hobby’s, teksten, kleuren van de opdrachtgever.

Heilooërs kunnen mijn werk kennen van mijn exposities bij Herberg Jan.

Ik ben geboren in 1966, opgegroeid in Amsterdam en woon sinds 1994 met veel plezier in Heiloo. Naast mijn kunstzinnige werk ben ik tevens parttime werkzaam bij een accountantskantoor in Alkmaar.”

Waarom ben je lid geworden van OHO en wat verwacht je binnen de ondernemersvereniging te vinden/bereiken?

“Ik ben lid geworden van Ondernemend Heiloo omdat het mij leuk en interessant lijkt om kennis te maken met de andere ondernemers uit ons mooie Heiloo. Wellicht kunnen wij in welke vorm dan ook iets voor elkaar betekenen. Tevens ben ik bestuurslid van Stichting Kunst-Zin, de stichting die jaarlijks de Kunstparade Heiloo organiseert (dit jaar helaas niet….).”

 

Roel van Velzen, Van Velzen Advocatuur – www.vanvelzenadvocatuur.nl

Wat voor bedrijf heb je?

“Na bijna twintig jaar werkzaam geweest te zijn bij grotere Alkmaarse kantoren ben ik per 1 december 2019 in mijn eigen Heiloo mijn kantoor begonnen: Van Velzen Advocatuur. Ik ben vooral gespecialiseerd in arbeidsrecht, maar ik sta MKB-ondernemers en DGA’s ook bij allerlei andere voorkomende juridische uitdagingen bij. Zo nodig werk ik met mijn advocatenpraktijk samen met andere specialisten in mijn netwerk.

Waarom ben je lid geworden van OHO en wat verwacht je binnen de ondernemersvereniging te vinden/bereiken?

“Als advocaat van Knuwer Advocaten ben ik in het verleden al te gast geweest bij jullie dus ik weet wat ik in niet-coronatijden kan verwachten: leuke activiteiten om op een ontspannen manier in contact te zijn met mede-ondernemers. Ik kom niet om mijn diensten te ‘verkopen’, maar wel om zichtbaar te zijn en om ervaringen uit te wisselen met collega-ondernemers.”

 

Verder zijn ook lid geworden:

Rick Sombroek, ‘T Gymlokaal Heiloo – www.gymlokaalheiloo.nl

Anouck van Maasdam, AnouckNadine (kunstenaar)

Wij hopen hen eerdaags ook kort voor te kunnen stellen.

Lees ook